معرفی دو متریال پر کاربرد و جالب در دنیای امروزی
روز به روز که می گذرد دنیا در حال پیشرفت است، هر ثانیه ای نسبت به ثانیه قبل دارای تغییراتی است و گویی با هر ثانیه ای که می گذرد دنیا به پیشرفتی دیگر دست می یابد؛ این پیشرفت در تمامی جنبه های زندگی قابل لمس است و دست خود را بر روی متریال مختلف ساخت و ساز نیز گذاشته است. امروز می خواهیم دو متریال جالب را برای شما معرفی کنیم که با استفاده از آنها معماری داخلی و خارجی توانسته دستخوش تغییرات بسیاری شود. همراه اسکانو باشید.
متریال ETFE
متریال ETFE از آن دسته متریالیست که از گذشته به امروز رسیده، متریالی که اینک دستخوش تغییراتی شده و از آن برای ساخت و ساز نیز استفاده می شود. ساخت ETFE مرتبط با سال 1970 است که در آن زمان از یک نوع ضایعه صنعتی برای ساختش استفاده می کردند. از این متریال در آن سالها در صنعت هوانوردی و صنعت هسته ای به دلیل دوام فیزیکی و مقاومت شیمیایی استفاده می شد. این متریال در سال 1981 شکلی دیگر به خود گرفت و برای ساخت و ساز مورد استفاده قرار گرفت. ETFE یک محصول پلیمری است که در واقع یک نوع پلاستیک شفاف و با دوام به حساب می آید.
امروزه این نوع از محصول قابلیت آن را دارد تا تبدیل به ورق ها و صفحات نازکی شود که دوام بالایی دارند و سپس به همان صورت و یا به صورت بالش های پفکی و باد شده مورد استفاده قرار بگیرد. این نوع از متریال برای استفاده در ساخت و ساز و طراحی خارجی توسط قاب های آلومینیومی به سازه بنا متصل خواهد شد.
این نوع از ورقه ها در آزمایشات انجام شده تحت تاثیر اشعه ی UV آلودگی هوا و سایر عوامل فرسایشی قرار نگرفته و در آنها شاهد هیچ گونه تحلیل رفتگی، تجزیه یا کاهش میزان کشش نبوده اند. طراحان با توجه به آزمایشات انجام شده پیش بینی کرده اند که این متریال بدون هیچ تغییری تا 40 سال دوام خواهد آورد.
wood skin متریالی انعطاف پذیر در طراحی داخلی
wood skin نام یک متریال پوسته چوب است، متریالی کامپوزیتی که به تازگی در میلان طراحی شده است. این نوع از متریال از همان چوب که سال های سال است مورد استفاده قرار میگیرد ساخته می شود.
یکی از مزیت های این متریال شبکه ای بودنش است که به مهندسان اجازه می دهد به دلخواه خود آن را شکل داده و در نهایت نقش های نامتعارف را برای طراحی داخلی تولید کنند. قطعات این متریال به صورت مثلثی بوده که ابعاد آن از طریق دستگاه طراحی شده و سپس برش داده می شود.
این شکل منجر به آن شده تا طراحان برای هر نقش و طرحی به سادگی بتوانند پوسته را خم کنند و شکل دلخواه را بدست بیاورند. این نوع از متریال در طراحی سقف های کاذب، طراحی دیوارها، طراحی نماهای مکان های مختلف نظیر رستوران ها و هر جای دیگری که تصورش را کنید قابل استفاده است.
دیدگاهتان را بنویسید