برج دوقلوی عرش
تیر 29, 1398
ارسال شده توسط admin
برج دوقلوی عرش:
پروژه برجهای دوقلوی عرش در زمینی به مساحت ۱۴۳۰۸ متر مربع در ناحیه ۷ منطقه ۲ به آدرس میدان صنعت، بلوار فرحزادی، برجهای دوقلوی عرش مجموعاً در ۳۱ طبقه (۶ طبقه زیرزمین و یک طبقه همکف و ۲۴ طبقه روی زمین) با زیر بنای ۱۹۴،۸۶۳ متر مربع و زیر بنای مفید ۹۵،۴۹۰ متر مربع مشتمل بر ۷۵۵۵ متر مربع زیر بنای مفید تجاری در طبقات همکف و اول و دوم، ۷۹۶۰۴ متر مربع زیر بنای مفید اداری در طبقات هفتم تا بیست و چهارم ، ۳۶۴۹،۹ متر مربع انبار، ۶۴۷،۳۵ متر مربع کاربری خدماتی در طبقات همکف، اول و دوم، ۳۴۷۱ متر مربع زیر بنای مفید رستوران در طبقه چهارم، ۴۸۵۹ متر مربع با فرض کاربری نمایشگاه ماشین در طبقه چهارم به شرح نمودار ذیل می باشد.
پروژه مذکور در مجموع از کاربریهای زیر تشکیل شده است:
- طبقات زیرزمین ششم تا زیر زمین اول: پارکینگ به تعداد ۲۰۱۶ واحد، انباری و تأسیسات
- طبقه همکف تا سوم: تجاری (۸۹۵۸ متر مربع)
- طبقه چهارم: رستوران (۱۶۱۹ متر مربع) و نمایشگاه اتومبیل (۱۷۶۴ متر مربع)
- طبقه پنجم و ششم: ورزشی (۴۱۳۲ متر مربع) و سالنهای پذیرایی (۴۰۳۲ متر مربع)
- طبقه هفتم: تأسیسات و فضای سبز
- طبقه هشتم تا بیست و چهارم: اداری (در دو برج مجزا و ۶۸۳۸۲ متر مربع)
شکل ذیل ترکیب کاربریهای پروژه را در طبقات مختلف نشان میدهد.
با توجه به تعداد طبقات ساختمان، معماری داخلی پروژه در هفت دسته پارکینگ و فضاهای خدماتی، تجاری، رستوران، نمایشگاه اتومبیل، ورزشی، تالارهای پذیرایی و اداری در ادامه بررسی میگردد.
مزایای رقابتی برج های دو قلوی عرش:
- موقعیت مناسب جغرافیایی پروژه فرحزادی
واقع شدن پروژه فرحزادی در منطقه دو شهرداری تهران که از لحاظ سطح توسعه یافتگی جزء مناطق ایدهآل شهر تهران میباشد؛ وجود معابر متعدد در منطقه که منجر به ترافیک روان و دسترسی راحت به پروژه فرحزادی میگردد؛ سرانه بالای فضای سبز منطقه دو شهرداری تهران و … همگی نشان از موقعیت مناسب جغرافیایی پروژه به عنوان یکی از نقاط قوت مهم این پروژه میباشد.
- توسعه یافتگی بالای منطقه جغرافیایی پروژه
بر اساس مطالعات صورت گرفته در مناطق مختلف شهرداری تهران، بر اساس شاخصهای متنوع رفاهی و توسعهیافتگی مانند اشتغال ساکنان و نوع آن، سواد ساکنان در منطقه و نیل به ادامه تحصیل، محل سکونت و امکانات آن، جایگاه اجتماعی افراد ساکن در منطقه و امنیت آن منطفه، شاخصهای توسعه دیجیتالی، میزان درآمد و مصرف ساکنان منطقه و … منطقه دو شهرداری تهران جزء رتبههای بالای رفاه شهری و توسعه یافتگی محسوب گردیده است.
- وجود راههای دسترسی مناسب:
به طور طبیعی در تعریف پروژههای بزرگ و فرا منطقهای علیالخصوص در شهر تهران یکی از ویژگیهای اساسی مورد توجه، وضعیت و شرایط دسترسی به پروژه قلمداد میشود. مسیرها و راههای مختلف دسترسی به پروژه عبارتند از:
- دسترسی از اتوبان نیایش- بلوار فرحزادی
- دسترسی از اتوبان همت- میدان صنعت- بلوار فرحزادی
- دسترسی از اتوبان چمران- پل مدیریت- بلوار دریا- بلوار فرحزادی
- دسترسی از اتوبان یادگار امام- خیابان ایوانک- بلوار فرحزادی
وجود پارکینگ مناسب:
طبقات زیر زمین اول تا ششم به کاربری پارکینگ، تاسیسات و انبار اختصاص دارد. زیرزمینهای چهارم تا ششم پارکینگ ویژه فضاهای اداری و دو طبقه روی آن پارکینگهای تجاری در نظر گرفته شده است.
وجود دسترسیهای مناسب عمودی و داشتن دو ورودی در دو تراز مختلف (ورودی غربی از بلوار فرحزادی در طبقه همکف و ورودی شرقی از خیابان سیف در طبقه اول تجاری) از مزایای پروژه محسوب میگردد.
- علان و اطفاء حریق
- انبار
- بام سبز
- تریا
- تهویه مطبوع
- دوربین مدار بسته
- رستوران
- سالن انتظار
- سالن کنفرانس
- سالن ورزش
- سیستم آنتن مرکزی
- سیستم ساختمان هوشمند
- سیستم سرمایش و گرمایش
- شهربازی
- فودکورت
- معماری منحصربفرد
- مهدکودک
- موقعیت جغرافیایی مناسب
تهران، ناحیه ۷ منطقه ۲ به آدرس میدان صنعت، بلوار فرحزادی
دیدگاهتان را بنویسید